ALKÜ’LÜ ÖĞRENCİ VE MEZUNLARA İŞ İMKÂNI

ALKÜ’LÜ ÖĞRENCİ VE MEZUNLARA İŞ İMKÂNI

17 06 2020

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerine ve mezunlarına, ASELSAN’ın saha iş ortaklarından Başaran İleri Teknolojileri Limited Şirketi tarafından iş imkânı sunuluyor. Alanya, Gazipaşa ve Manavgat başta olmak üzere Antalya, Aydın ve Muğla illerinde Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi kapsamında çalıştırılmak üzere öğrenci ve mezunların başvurularını bekleyen şirketten konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Projesi kapsamında Antalya, Aydın ve Muğla illerinde çalışmak üzere; sahada tablet bilgisayarlar ile beraber yol, yapı, numarataj, bağımsız bölüm ve diğer yapıların numarataj yönetmeliğine uygun olarak güncellenmesi, fotoğraflandırılması, öznitelik bilgilerinin girilerek MAKS'a uygun hale getirilmesi amaçlanmaktadır."

MAKS projesinde tecrübeli adayların başvuru sırasında ön yazı olarak veya özgeçmişlerinin iş deneyimleri kısmında proje kapsamındaki faaliyetlerini detaylı bildirmeleri önemli olduğu belirtilirken, başvuruda bulunmak isteyen adayların muhammetacar@geotecmaps.com mail adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.