Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Girenes, Hüseyin Gümrükçüler, Fatih Göçmenoğlu, Ahmet Tuncer,  Mehmet Güler ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu,  ALKÜ Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan, başkan ve yönetim kurulu üyelerine üniversite yönetimi, yerleşke ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi vererek, Aytemiz Alanyaspor’un ligdeki başarılı grafiğini beğenerek takip ettiklerini dile getirdi. Başkan Çavuşoğlu ise kulüp yönetimi hakkında bilgi vererek, ALKÜ’nün her geçen gün daha da büyüdüğünü ve Alanya için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Başkan Çavuşoğlu ziyaret sonunda Prof. Dr. Ekrem Kalan’a üzerinde ismi yazan 25 numaralı formayı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kalan, Alanyaspor yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

15 Oct 2019