ALKÜ AZİZ MİLLETİMİZİN İRADESİNİN YANINDADIR

ALKÜ AZİZ MİLLETİMİZİN İRADESİNİN YANINDADIR

04 04 2021

Aziz Türk Milleti, geçmişten bugüne dahili ve harici her türlü düşmanı hafızalardan silinmeyecek yenilgilere mahkum etmiştir. Millet iradesine, egemenliğine ve bekasına karşı yapılan her türlü saldırı bu aziz milletin cesaretli, kararlı ve vakur duruşuna karşı dayanamamış, yok olup gitmiştir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi olarak bilimin aydınlattığı yolda, demokrasi ve hukuka olan inancı tam, tüm fitne odaklarına karşın düşmanları hayal kırıklığına uğratan bireylerin yetişmesi için var gücümüzle çalışıyor; millet iradesini hiçe sayan demokrasi dışı her türlü darbelere ve muhtıraların karşısında olduğumuzu ifade ediyoruz. 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de yarın da milletimizin ve devletimizin yanındayız.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü