ALKÜ’DE 57. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

ALKÜ’DE 57. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

02 04 2021

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri, kitap okuma alışkanlığına dikkat çekmek için yerleşkelerinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencileri, 57. Kütüphane Haftası kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından organize edilen kitap okuma etkinliğine katılarak kitap okuma alışkanlığına dikkat çekti. 30 dakika süren ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek açık havada düzenlenen etkinliğe ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, daire başkanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

57. Kütüphane Haftası’nda ayrıca; ALKÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Uyaroğlu ve Şube Müdürü Vural Akyel, Alanya Kestel Ortaokuluna 57 adet kitap bağışında bulundu.