ALKÜ’DE ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK RESİTALİ

• 20 Aralık, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Engelsiz Yaşam Derneği iş birliğinde Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Yeni Yıl Dinletisi” büyük beğeni topladı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) Türkler Güzel Sanatlar Lisesi özel öğrencileri tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında “Yeni Yıl Dinletisi” düzenlendi. Alanya Engelsiz Yaşam Derneği iş birliğinde yapılan dinleti ALKÜ Eğitim Fakültesi Başöğretmen Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Dinletiye, Fakülte dekanları, Müzik Eğitimi Bölümü akademisyenleri ve ALKÜ öğrencileri katıldı. Adeta müzik resitalinin yaşandığı dinletide Türkler Güzel Sanatlar Lisesinden Ahmet Mert Acer, Alaz Ilgar Yazıcı ve ALKÜ Spor Bilimleri öğrencisi Kaan Öztunç dinleyenleri mest etti. Duygulu anların da yaşandığı müzik dinletisinde özel öğrencilerin piyona ve gitar performansı ALKÜ Müzik Eğitimi Bölümü akademisyenlerinden tam not aldı. Büyük beğeni toplayan dinleti özel öğrencilere teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.