Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinin 200’ün üzerinde gönüllü öğrencisi, Plaj Futbolu Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Cumhuriyet’in 103. yılını dev Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde kutladı.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla uluslararası bir spor organizasyonunda anlamlı bir kutlamaya imza attı. Alanya’daki 23 Projects Uluslararası Plaj Sporları Merkezi’nde düzenlenen Plaj Futbolu Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda görev alan Spor Bilimleri Fakültesinin 200'ün üzerinde gönüllü öğrencisi, dev Türk bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet’in kuruluşunun 103. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.
CUMHURİYET COŞKUSU ULUSLARARASI ARENAYA TAŞINDI
Beş kıtadan 33 ülkenin 48 takımla mücadele ettiği şampiyonada gerçekleştirilen kutlama, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, Türk bayrakları ve meşalelerle oluşturdukları görsel şölenle Cumhuriyet Bayramı’nın gururunu uluslararası organizasyonun atmosferine taşıdı. Şampiyona boyunca gönüllü olarak görev üstlenen ALKÜ öğrencileri, farklı ülkelerden sporcuların katıldığı organizasyonda deneyim kazanma fırsatı da buldu. Öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlaması, sporun birleştirici gücü ile millî birlik ve beraberlik duygusunu bir araya getirdi.
REKTÖR TÜRKDOĞAN’DAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Cumhuriyet Bayramı’nı uluslararası bir spor organizasyonunda coşkuyla kutlayan öğrencileri tebrik ederek gönüllü görevleri dolayısıyla teşekkür etti. Öğrencilerin millî bayramların ruhunu ve Cumhuriyet değerlerini uluslararası bir platformda yansıtmalarının gurur verici olduğunu belirten Rektör Türkdoğan, ALKÜ ailesinin Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkmaya ve Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.