ALTSO MYO BAYAN PERSONELİNİ UNUTMADI

• 09 Mart, 2016

ALTSO MYO BAYAN PERSONELİNİ UNUTMADI

ALTSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman UYAR, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yüksekokul bünyesinde görev yapan tüm akademik ve idari personel ile destek hizmetlerinde çalışan bayan görevlilerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman UYAR, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Oğuz NEBİOĞLU ve Öğr. Gör. Ömer Emre ARSLAN’ın eşliğinde okul bünyesinde çalışan tüm bayan akademik ve idari personele çiçek takdim etti. Uyar, günün anlam ve önemine binaen; “Bir toplumun gelişmişlik düzeyi, o toplumun kadına verdiği değerle ilişkilidir. Sosyal, kültürel, sportif, bilimsel ve ekonomik tüm alanlarda erkeklerle yan yana ve bazen onların önlerinde hayata ve insana değer katan, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.” şeklinde bir de kutlama mesajı yayınladı.