GELECEĞİN MUHASEBECİLERİ GÜNLERİNİ KUTLADI

  • 01 Mart, 2016

GELECEĞİN MUHASEBECİLERİ GÜNLERİNİ KUTLADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksekokulu ve Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik ile 1 Mart Muhasebeciler Günü kutlandı. Kutlama programı kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Ercan Çatal, ALTSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar, muhasebeci ve mali müşavirler ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO MYO öğrencileri katıldı. 

Törenin ardından, ALTSO Konferans Salonu’nda Doç. Dr. Süleyman Uyar’ın sunumu ile “Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü, Yarını” adlı söyleşi düzenlendi. Meslek mensuplarının, mali müşavir stajyerleri ve muhasebe bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi öncesinde ALSMO Başkanı Ercan Çatal günün anlam ve önemine istinaden kısa bir konuşma yaptı.

7 Marta kadar çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Muhasebeciler Günü, ALSMO sponsorluğunda ALTSO Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin sinemaya götürülmesi ile devam edecek.