Valimiz Sayın TÜRKER’den Üniversitemize Ziyaret

• 20 Mayıs, 2016

Valimiz Sayın TÜRKER'den Üniversitemize Ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, beraberinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Günay ile birlikte Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Gültekin, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de hazır bulundu. Valimiz sayın Türker ziyaretinde "Bir yerin kalkınması için üniversiteler büyük önem arz ediyor. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin bölgeye büyük katkısı olacaktır. Buradaki üniversiteler çalışmalarını yaparken uluslararası düşünceye sahip olmalıdır. Yetişen öğrenciler de uluslararası arenada kendilerine yer bulmalıdır." diyerek Üniversitemiz rektörüne çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı sayın Valimize Üniversitemizin mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefleri doğrultusunda bilgiler içeren bir sunum yaparak Üniversitemizi bir dünya üniversitesi haline getirmek için durmaksızın çalışmaya devam ettiklerini ve edeceklerini belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın Valimize teşekkürlerini ileten Rektör Pınarbaşı, desteklerinden dolayı Valimize minnetlerini arz etti.